×

Számviteli Levelek 2001–2023 egyedi adathordozón

     

Az egyedi adathordozó formátum nem online keresési lehetőséget biztosít felhasználóinak. Az egyedi adathordozó formátum 2001-től a tárgyév előtti év december 31-ig kereshető formátumban tartalmazza a Számviteli Levelek összes lapszámát.

Az egyedi adathordozó az alábbi funkciókat kínálja:

  • Az alkalmazás lehetőséget ad szabadszavas, valamint (kötött)tárgyszavas keresésre is, de a kérdés számának megadásával akár közvetlenül eljuthat az adott anyaghoz.
  • A találati listát a keresési helyek (a címben; a kérdésben; a válaszban; a tárgyszavak között) alapján bontva is megjelenítjük, így könnyítve a találatok böngészését.
  • Az alkalmazásban használhat saját könyvjelzőket is, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön számára hasznos kérdéseket és válaszokat, valamint az utolsó 20 megnyitott kérdés listáját is megkapja előzményként.
  • Újdonság, hogy a cikkeket az élő előfizetési időszak alatt elsőként 2024. harmadik negyedévében, majd negyedévente frissítjük, melyről értesítjük az Ön által megadott e-mail-címen, illetve az alkalmazásban is (a funkcióhoz élő internetkapcsolat szükséges).

Kiadó:
Értesítő és Közlönykiadó Kft.
Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Telefon: +36 (1) 202-2199/200
E-mail: ugyfelszolg@cegnet.hu

(az előfizetőinknek ingyenes, amennyiben igénylőlapját már megküldte, kérjük, ne ismételje meg)
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.