Saját konyhánál az étkezési hozzájárulás elszámolása

Kérdés: Hogyan kell elszámolni és könyvelni az étkezési hozzájárulást, ha a cégnél üzemi konyha van?
Részlet a válaszából: […] ...vett szolgáltatások költségeit (ideértve a nyersanyagok beszállításának a költségeit is) az 52. számlacsoportban,= a saját konyhán foglalkoztatottak (szakácsok, felszolgálók, konyhai személyzet stb.) elszámolt munkabérét és annak járulékait az 54. és 56...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2017. november 9.
Kapcsolódó címke:

Étkezési hozzájárulás elszámolása a saját konyhánál

Kérdés: Hogyan kell elszámolni és könyvelni az étkezési hozzájárulást, ha az egyházi intézménynek saját konyhája van?
Részlet a válaszából: […] ...vett szolgáltatások költségeit (ideértve a nyersanyagok beszállításának költségeit is) az 52. számlacsoportban,= a saját konyhán foglalkoztatottak (szakácsok, felszolgálók, konyhai személyzet stb.) elszámolt munkabérét és annak járulékait az 54. és 56...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2003. december 11.
Kapcsolódó címke: