Keresés eredménye

A találat a megadott alkalmazottak vásárlásai tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Alkalmazottak készpénzes vásárlásai
Kérdés: Az ország különböző pontjain dolgozó alkalmazottak készpénzes számlára vásárolnak a munkavégzéshez szükséges tisztítószereket, anyagokat, egyéb dolgokat. Ha postai úton megküldik az eredeti készpénzes számlákat a központba, milyen formában tudjuk ezt kifizetni? Arra a bankszámlára, amelyre a munkabért utaljuk, utalható a készpénzes számla bruttó végösszege is? Sajnos, ezen számlák változó összegűek és gyakoriságúak.
Részlet a válaszból: […]kell azt is, hogy az alkalmazottaknak a központban való megjelenése nélkül hogyan történjen az elszámolás. Célszerűnek az látszik, ha meghatározott időszakonként (például 10 naponként vagy havonta) foglalják jegyzékbe - tételesen - a készpénzes számlákat, azok értékeinek a tételes feltüntetésével, továbbá a megvásárolt takarítószerek, anyagok, egyéb dolgok átvételének, felhasználásának az igazolását az alkalmazott részéről, valamint a beszerzés szükségességének - már említett - igazolását.A készpénzes számlák jegyzékét, a kapcsolódó számlákat és igazolásokat[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2017. május 25.
Az olvasói kérdés sorszáma a Számviteli Levelek adatbázisban: 7309
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: