Számviteli Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott ERP-rendszer tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: ERP-rendszer bevezetése

Kérdés: Az ERP-rendszerrel kapcsolatosan sokféle véleményt hallottunk, emiatt megbíztunk egy társaságot nettó 5 millió forintért, hogy felmérést végezzen cégünknél: mire van szükségünk, hogyan működnek a folyamatok a társaságunknál, illetve melyik céget és rendszert javasolják, ami a legkisebb átalakítással és zökkenőmentesen vezethető be. Az anyag szeptemberre készül el. Ráaktiválható-e a rendszerre a szakértői felmérés értéke?
Részlet a válaszból: […]folyamatokat szabályozó új rendszer bevezetése inkább tekinthető alapítás-átszervezésnek, amelynek a beruházásnak, felújításnak nem minősülő tételei, a külső vállalkozók által számlázott tételek, a saját tevékenység során felmerült, a közvetlen önköltségbe tartozó költségei az alapítás-átszervezés aktivált értékeként kimutatható. Ezen költségek a rendszer bevezetését követően a tevékenység során a bevételekben várhatóan megtérülnek.Az alapítás-átszervezés költségeit folyamatosan gyűjteni kell. Az adott esetben egyetlen számla lesz a javaslattevő részéről szeptemberben. Amennyiben a javasolt rendszert bevezetik, akkor a számlázott nettó 5 millió forintot az immateriális javak között alapítás-átszervezés aktivált értékeként kimutatják,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2016. július 28.
Az olvasói kérdés sorszáma a Számviteli Levelek adatbázisban: 7040
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: